top of page

Online Open Dag 9 juni 2024
Programma en info

Kiezen voor een opleiding van de SET is kiezen voor een therapie die vernieuwend is en continu in ontwikkeling. Beweging is een kenmerk van groei!

Nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij je van harte uit voor de gecombineerde Open Dag van de School voor Emotieve Therapie voor de Basisopleiding Emotieve Therapie en de Verkorte Opleiding Emotieve Therapie voor regressietherapeuten. Wees welkom! De toegang is gratis.

De Open Dag wordt verzorgd door Ronald Duchateau en de overige docenten van de SET. Ronald is de grondlegger van de Emotieve Therapie en van de SET. De SET is zeventien jaar geleden opgezet om nieuwe technieken en mogelijkheden te ontwikkelen binnen de regressietherapie en is internationaal erkend als opleidingsinstituut.

 Aan de orde komt:

 • Wat de belangrijke oorzaken zijn die leiden tot herhalende patronen en gevoelens van angst, boosheid en verdriet in het dagelijks leven.

 • Dat elke problematiek vastzit in gelijksoortige (onbewuste) mechanismen en daardoor op eenzelfde wijze oplosbaar is. Dit gaat om relatieproblemen, burn-out, gebrek aan eigenwaarde, vroegkinderlijke traumatiek, etc. Het geldt zelfs voor psychiatrische problemen zoals angstproblematiek, stemmingsproblematiek of dissociatieve problematiek.

 • Hoe je herhalende en soms destructieve patronen in je leven kunt doorbreken en in plaats daarvan in verbinding kunt komen.

 • Hoe lichamelijke en psychische klachten vaak hand in hand gaan.

 • Wat de oorzaak van veel stress en energieverlies is in je dagelijks leven en hoe je daarin rust creëert. Blijvend!

 • Dat Emotieve Therapie werkzaam is voor volwassenen en kinderen.

 • Wat alle praktische zaken zijn van de opleiding, zoals de kosten, de structuur van de lesdagen en de examens.

 • Hoe je bij ons kunt doorgroeien tot docent, als je dat zou willen.

 • En nog veel meer…

Waar 

DSCN1631_edited_edited_edited_edited_edi

Dit jaar wordt de Open Dag online gegeven. Wanneer je je opgeeft voor de Open Dag ontvang je een link in je mailbox waarmee je kunt deelnemen.

Wanneer

De online Open Dag vindt plaats op zondag 9 juni 2024 van 19.30 tot 21.30 uur.

Docent worden?

 

De Verkorte Opleidingen zijn ook bedoeld om docenten op te leiden die (wanneer ze voldoende ervaring hebben opgedaan) les gaan geven op de tweejarige basisopleiding en wellicht in de toekomst op een internationale opleiding Emotieve Therapie. Wij streven naar een team van 9 docenten.

Belangrijke ontwikkelingen binnen de SET

 

 • Integrale psychiatrie
  Emotieve Therapie heeft aansluiting gevonden binnen de integrale psychiatrie omdat onze technieken zeer effectief zijn gebleken bij de behandeling van verschillende psychiatrische ziektebeelden.

 

 • Emotieve Therapie voor kinderen
  Het is gebleken dat Emotieve Therapie ook bijzonder geschikt is voor het werken met kinderen. Het is de bedoeling om scholen te benaderen en informatie te gaan geven aan ouders en leerkrachten. Klik hier voor de website Emotieve Therapie met kinderen.

Klanttevredenheidsonderzoek

 

Er is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door twee studenten van de Saxion Hogeschool Psychologie (bij één van de docenten van de SET) waarbij de Emotieve Therapie door cliënten is beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van een acht.

Studenten hebben de Verkorte Opleiding beoordeeld over drie studiejaren met een gemiddeld cijfer van een 8,5!

Interesse?

 

Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen of heb je nog vragen, bel dan met Ronald Duchateau op 030-4100104 of met Haike Germann op 06-46495505. 

Nog niet aangemeld?

De opleiding wordt inspirerend gebracht. De therapie is krachtig en heeft een eenvoud. Het is een therapie van de toekomst.

Jules Vernooij.

bottom of page