Ja, ik blijf graag op de hoogte!

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon

Privacyverklaring

© 2003-2020 Dudra OV alle rechten gereserveerd

© Fotografie achtergrondstroken door Jacques Rutgers 

Open Dag zondag 3 mei 2020: Programma en info

Kiezen voor een opleiding van de SET is kiezen voor een therapie die vernieuwend is en continu in ontwikkeling. Beweging is een kenmerk van groei!

Nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij je van harte uit voor de gecombineerde Open Dag van de School voor Emotieve Therapie voor de Basisopleiding Emotieve Therapie en de Verkorte Opleiding Emotieve Therapie voor regressietherapeuten. Wees welkom! De toegang is gratis.

De Open Dag wordt verzorgd door Ronald Duchateau en Haike Germann. Ronald is de grondlegger van de Emotieve Therapie en de SET. De SET is zestien jaar geleden opgezet om nieuwe technieken en mogelijkheden te ontwikkelen binnen de regressietherapie en is internationaal erkend als opleidingsinstituut.

 

Waar

De Alchemist

Europalaan 2, 3526 KS Utrecht

Tel:  030-4100104

 

Programma

 

10.00 uur        Welkom en kennismaking met koffie en thee.

10.15 uur        Informatie over Emotieve Therapie met onder andere:

                      het gevoelscentrum en hoe ladingen geneutraliseerd worden.

11.30 uur        Presentatie van verschillende unieke emotieve technieken.

12.30 uur        Praktische informatie over de verschillende opleidingen.

13.00 uur        Lunch (op eigen gelegenheid).

14.00 uur        Demonstratie van een sessie.

16.00 uur        Vragen.

16.30 uur        Afsluiting.

Start van de opleidingen

 

September 2020 (zie agenda voor alle data)

 

Welke opleiding is voor mij geschikt?

 

 • De Verkorte Opleiding Emotieve Therapie bestaat uit 8 weekenden. Klik hier voor meer informatie over de Verkorte Opleiding.
  Je kunt deze opleiding ook gebruiken als bij- en nascholing voor de beroepsverenigingen NVRT en NBVH

 • De Basisopleiding Emotieve Therapie is voor studenten zonder vooropleiding als regressietherapeut en bestaat eveneens uit 7 weekenden. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

 

Docent worden?

 

De Verkorte Opleidingen zijn ook bedoeld om docenten op te leiden die (wanneer ze voldoende ervaring hebben opgedaan) les gaan geven op de tweejarige basisopleiding en wellicht in de toekomst op een internationale opleiding Emotieve Therapie. Op dit moment zijn er 5 docenten. We streven naar een team van 9 docenten.

 

Belangrijke ontwikkelingen binnen de SET

 

 • Integrale psychiatrie
  Emotieve Therapie heeft aansluiting gevonden binnen de integrale psychiatrie omdat onze technieken zeer effectief zijn gebleken bij de behandeling van verschillende psychiatrische ziektebeelden.

 

 • Emotieve Therapie voor kinderen
  Het is gebleken dat Emotieve Therapie ook bijzonder geschikt is voor het werken met kinderen. Het is de bedoeling om scholen te benaderen en informatie te gaan geven aan ouders en leerkrachten. Klik hier voor de website Emotieve Therapie met kinderen.

Evidence based onderzoek

 

Er is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door twee studenten van de Saxion Hogeschool Psychologie (bij één van de docenten van de SET) waarbij de Emotieve Therapie door cliënten is beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van een acht.

Studenten hebben de Verkorte Opleiding beoordeeld over drie studiejaren met een gemiddeld cijfer van een 8,5!

Interesse?

 

Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen of heb je nog vragen, bel dan met Ronald Duchateau op 030-4100104 of met Haike Germann op 06-46495505. 

Aanmelden

De opleiding wordt inspirerend gebracht. De therapie is krachtig en heeft een eenvoud. Het is een therapie van de toekomst.

Jules Vernooij.